Algemene voorwaarden

 

Artikel 1. Levering en Leveringstijd
1. Er wordt geleverd nadat de klant heeft betaald.
2. Tante Troela streeft ernaar om de geplaatste bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling te leveren.

 

Artikel 2. Verzending
1. Bestellingen worden verzonden via PostNL of DHL. De verzendkosten worden aangegeven, zodra de klant de bestelling plaatst.
2. Bestellingen worden met brievenbuspost verzonden, tenzij de bestelde artikelen te groot zijn, dan worden ze als pakket verzonden.
3. Als de klant akkoord gaat met de betaling, dan gaat de klant automatisch ook akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden, waar naar wordt verwezen.
4. Verzending is geheel op eigen risico van de klant, eventueel kan een bestelling tegen bijbetaling verzekerd verzonden worden. De kosten daarvan zijn voor de klant, en worden op verzoek afgegeven.

Artikel 3. Retourneren
1. Het artikel mag tot maximaal 14 dagen na verzenddatum geretourneerd worden (zie artikel 3.3).
2. Terugbetaling, in geval van een retour, vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retour. 

3. De retourkosten dienen door de klant zelf te worden betaald.
4. Retourneren mag te allen tijde, mits het artikel in nieuwstaat verkeerd en niet gebruikt is.

5. Tante Troela beoordeelt, na retourneren van het artikel, de staat van het artikel. Tante Troela kan mogelijke terugbetaling inhouden, wanneer de staat afwijkt van de nieuwstaat.

Artikel 4. Afbeeldingen
1. Alle afbeeldingen en teksten op onze website zijn eigendom van Tante Troela en mogen niet zonder toestemming door derden worden gebruikt.

 

Artikel 5. Prijzen
1. Alle op de website genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief 19% BTW en exclusief verzendkosten.

 

Artikel 6. Schade en service
1. Elk artikel wordt met zorg vervaardigd en er wordt gebruik gemaakt van nieuwe en deugdelijke materialen.
2. Bij eventuele ontstane schade, direct na ontvangst, neemt de klant direct contact op met Tante Troela en zal er naar alle redelijkheid getracht worden het probleem op te lossen. Wanneer er bij ontvangst een gebrek wordt geconstateerd aan het artikel, dient de klant binnen 5 werkdagen hierover contact op te nemen met Tante Troela. Tante Troela zal dan naar alle redelijkheid trachten een oplossing hiervoor te vinden.
3. Na het toekennen van de schade door Tante Troela, is de keuze aan Tante Troela op welke wijze de schade hersteld wordt. Te weten: herstellen van de schade, vervangen van het beschadigde onderdeel, het aanbieden van een vervangend artikel of het retourneren van het aankoopbedrag.
4. Bij herstellen van de schade, welke achteraf niet onder de garantie valt, zullen de kosten volledig bij de opdrachtgever in rekening worden gebracht.
5. Tante Troela is nooit verplicht tot betaling van schadevergoeding (in welke vorm dan ook) aan de klant tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van Tante Troela.
6. Als Tante Troela om welke reden dan ook wel enige schade moet vergoeden, zal deze nooit hoger uitvallen dan het bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het artikel.
7. In de volgende gevallen is er geen sprake van garantie:
* Als de slijtage van dat artikel als normaal beschouwd kan worden;
* Als gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;
* Als beschadiging zijn ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid, of nalatig onderhoud. 


Artikel 7. Onderhoud en ingebruikname van producten
De artikelen zijn vervaardigd van deugdelijke materialen en behoeven derhalve de volgende aandacht:
* Niet wassen in de wasmachine.
* Tante Troela adviseert de klant om de gekochte tas, voor gebruik, met de hand te wassen in water met eventueel een beetje huishoudazijn. Tante Troela geeft dit advies, omdat de mogelijkheid bestaat, dat de kleuren van de tas kunnen afgeven op kleding.
* Probeer langdurig direct zonlicht te vermijden. Kleuren kunnen vervagen of verkleuren door langdurige blootstelling aan zonlicht.

Mochten er gebreken ontstaan doordat het product anders behandeld is, dan hierboven aangegeven, dan kan Tante Troela beslissen geen garantie te verlenen op het product.

 

De leveringsvoorwaarden kunnen ten alle tijden door Tante Troela worden gewijzigd.